søndag 20. september 2009

Shopping på trend

AUSS for ca 2 uker siden.

AUSS pr. idag.


Bildene er et utklipp fra min Nordnetkonto, og de viser utviklingen i Austevoll Seafood siste tre mnd..

Det morsomme er at jeg (kall det gjerne flaks) forutså trenden, men det kjedelige er at jeg ikke stolte på meg selv og kjøpte på kr 37. Ingen tvil om at AUSS skal videre opp, og iom. at jeg denne gangen ville tenke litt langsiktig valgte jeg å hoppe på så fort som mulig for å få med oppturen. På fredag gikk aksjen ned til 34 før den svakt begynte å bevege seg oppover igjen. Den kom ikke lenger opp enn 34,50 før helgen, men ser for meg en kraftig optur de nærmeste dagene.

Kursmålet er 40, men det går sikkert høyere. Det nærmer seg jo jul og nyttår :-)

Grunnen til at jeg veger å gå long nå er for å få tid til å lese mer økonomi. Aksjehandelen krever flere timer på kveldene, og jeg kommer meg ikke i seng før ca 01-tiden. Det kan ta lang tid å finne aksjen med den rette trenden.

Denne helgen har vært et lite helvete med et snev av himmel... Ei plombe i ei tann trykker på ei nerve, og det kjennes som konstant tannverk og øreverk. Får ikke konsentrert meg om det jeg skal og vil bare sove, men også dét er vanskelig. Vondten holder meg våken.

Snevet av himmel var i går, lørdag. Seilte regatta på Fjærholmen, Nøtterø i knallvær! Har ikke vært så fint på fjorden på mange måneder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar